Skip to content Skip to footer

FAQ

Oferim o gamă variată de servicii juridice profesionale, incluzând dar fără a se limita la: drept civil, drept administrativ și fiscal, dreptul muncii, dreptul familiei (inclusiv divorțul), drept contravențional, drept comercial, asigurări și drept execuțional civil.

Perseverența, echilibrul și seriozitatea noastră în a oferi clienților cele mai bune sfaturi și soluții practice reprezintă caracteristica noastră principală. Echipa noastră de avocați este profund profesionistă și dedicată, punând mereu interesul clientului pe primul loc.

Ne angajăm să abordăm fiecare caz de divorț cu empatie, înțelegere și experiență juridică solidă. Folosim o abordare personalizată, luând în considerare nevoile și obiectivele individuale ale fiecărui client, căutând mereu soluții practice și eficiente.

Pașii tipici includ evaluarea inițială a situației, consultanță juridică, mediere (dacă este posibil), pregătirea și depunerea documentelor necesare, reprezentarea în instanță și negocierea acordurilor finale. Suntem alături de clienții noștri pe tot parcursul procesului, oferindu-le sprijin și consiliere în fiecare etapă.

Onorariile și costurile noastre sunt stabilite transparent și în mod clar, în funcție de complexitatea cazului, timpul și resursele implicate. Oferim o estimare inițială și ținem clienții informați pe tot parcursul privind orice schimbare sau actualizare a costurilor.

Da, echipa noastră are experiență bogată în soluționarea atât a divorțurilor litigioase, cât și a celor pe cale amiabilă. Ne adaptăm abordarea în funcție de nevoile și preferințele fiecărui client, lucrând pentru a obține rezultate pozitive în orice situație.

Pentru a programa o consultație inițială, vă rugăm să ne contactați prin telefon, e-mail sau să completați formularul nostru de contact de pe website-ul nostru. Unul dintre angajatii noștri specializați în divorț vă va contacta pentru a stabili o întâlnire convenabilă.

servicii-1-scaled